Той ще липсва на всички нас. Почивай в мир, приятелю,

...
 Той ще липсва на всички нас. Почивай в мир, приятелю,
Коментари Харесай

Iron Maiden се сбогува с бившия си вокал Пол Ди`Ано

 

„ Той ще липсва на всички нас. Почивай в мир, приятелю ", написа в обществените мрежи басистът на Iron Maiden във връзка новината за гибелта на някогашния вокал на групата Пол Ди'Ано.

На 21 октомври звукозаписната компания на 66-годишния музикант заяви от името на фамилията му, че е умрял в дома си в Солсбъри, Южна Англия.

Ди'Ано бешe част от Iron Maiden в интервала сред 1978 и 1981 година Той взе участие в дебютния албум на групата от 1980 година

 „ Маркет ЛИНКС “: 7 партии влизат в 51-ия парламент, второто място не е решено Тази сутрин 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: 7 партии влизат в 51-ия парламент, второто място не е решено  Mömax става част от всекидневието на град Пловдив Съдържание от партньори 2 мин. Mömax става част от всекидневието на град Пловдив  Заразената жена с „ бактерия канибал “: Оперирана е 10 пъти, с цел да отстранят некротични сектори от крайници ѝ Тази сутрин 3 мин. Заразената жена с „ бактерия канибал “: Оперирана е 10 пъти, с цел да отстранят некротични сектори от крайници ѝ  Прощаваме се с режисьора Николай Волев България 1 мин. Прощаваме се с режисьора Николай Волев  Остава слънчево и топло и във вторник България 2 мин. Остава слънчево и топло и във вторник  „ Макдоналдс “: Не поддържаме нито Доналд Тръмп, нито различен претендент за президент Светът 2 мин. „ Макдоналдс “: Не поддържаме нито Доналд Тръмп, нито различен претендент за президент  Армията на Израел: Ударихме бункер на „ Хизбула “ с десетки милиони долари Светът 2 мин. Армията на Израел: Ударихме бункер на „ Хизбула “ с десетки милиони долари  „ Маркет ЛИНКС “: 7 партии влизат в 51-ия парламент, второто място не е решено Тази сутрин 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: 7 партии влизат в 51-ия парламент, второто място не е решено  Mömax става част от всекидневието на град Пловдив Съдържание от партньори 2 мин. Mömax става част от всекидневието на град Пловдив  Заразената жена с „ бактерия канибал “: Оперирана е 10 пъти, с цел да отстранят некротични сектори от крайници ѝ Тази сутрин 3 мин. Заразената жена с „ бактерия канибал “: Оперирана е 10 пъти, с цел да отстранят некротични сектори от крайници ѝ  Прощаваме се с режисьора Николай Волев България 1 мин. Прощаваме се с режисьора Николай Волев  Остава слънчево и топло и във вторник България 2 мин. Остава слънчево и топло и във вторник  „ Макдоналдс “: Не поддържаме нито Доналд Тръмп, нито различен претендент за президент Светът 2 мин. „ Макдоналдс “: Не поддържаме нито Доналд Тръмп, нито различен претендент за президент  Армията на Израел: Ударихме бункер на „ Хизбула “ с десетки милиони долари Светът 2 мин. Армията на Израел: Ударихме бункер на „ Хизбула “ с десетки милиони долари

Участва и в албума Killers, изпълнявайки синглите Running Free, Sanctuary и Remember Tomorrow.

„ Поне до неотдавна към момента свиреше на концерти, това беше нещо, което го поддържаше, да бъде на открито, когато може “, написа още басистът на Iron Maiden.

Снимка: Getty Images

И останалите членове на групата пуснаха изказване, с което се сбогуват с някогашния фронтмен.  

„ Приносът на Пол за Iron Maiden беше голям и ни оказа помощ да тръгнем по пътя, по който вървим като група към този момент съвсем пет десетилетия “, написаха музикантите.

Пол Ди'Ано е заставен да пропусне по-голямата част от дебютния си концерт с Iron Maiden, откакто е задържан за носене на нож. В последна сметка напуща групата през 1981 година поради проблеми с държанието, свързани с използването на опиати.

Снимка: Getty Images

Известен е с нападателния си глас, придаващ на групата по-пънк звучене спрямо по-късните ѝ албуми

Мястото на  Ди'Ано е заето от Брус Дикинсън, който е актуалният вокалист на групата, само че някогашният фронтмен постоянно участваше като гост-изпълнител на концертите им.

Снимка: Getty Images

Пол Ди'Ано е роден в Чингфорд, Източен Лондон, има пет брака и е татко на шест деца.

След като напуща Iron Maiden записва редица солови албуми, част е и от други групи.

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР